Tervetuloa Lakesideen – huom. yhteislähtö klo 9.00

Tervetuloa mukaan Ladies & Gentlemen Tourin osakilpailuun Lakeside Golfissa sunnuntaina 29.7. Kilpailu pelataan yhteislähdöllä klo 9.00 alkaen Järvenranta-kentällä.

Lähtöryhmät on arvottu. Katso oma lähtöryhmä täältä!

Pidätämme oikeuden lähtöryhmien muutoksiin kilpailun alkuun saakka.

Kilpailun aikataulu

– klo 07:15 Alkaen ilmoittautuminen, tarjolla aamukahvi, range sisältyy kilpailumaksuun
– klo 08:35 tervetuloa ja kilpailuinfo
– klo 08:45 Siirtyminen lähtötiille
– klo 09:00 yhteislähtö
– Tuloskorttien palautus caddiemasterille kierroksen jälkeen. Lounas tarjolla ravintolassa.
– Palkintojenjako tulosten valmistuttua

Pelimuoto

Kilpailu pelataan best-ball pistebogeynä ¾ tasoituksin. Tasoitus lasketaan niin, että tarkan tasoituksen antama pelitasoitus (slope) kerrotaan 3/4:lla ja saatu luku pyöristetään yleisten pyöristyssääntöjen mukaisesti lähimpään kokonaislukuun. Maksimipelitasoitus on 36:n tasoituksella saatava pelitasoitus x 3/4. Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiauspaikoilta. Peliparin parempi nettotulos lasketaan joukkueen tulokseen jokaiselta reiältä.

Sähkökärryt kierrokselle JuCadilta

L&G –kiertueen kumppani JuCad tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden testata pelikierroksen ajaksi sähkökärryä. Käsintehdyt, laadullisesti ylivertaiset JuCadin sähkökärryt mahdollistavat erittäin helpon ja mukavan golfkierroksen. JuCadin kärryn voi varata ja lunastaa kierrokselle klubin edustalla olevalta JuCadin edustajalta tai varata sen etukäteen ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen info@jucad.fi . HUOM! Kärryjä on rajallinen määrä ja ne luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Lisätietoa Ladies & Gentlemen tourista: www.ladiesgentlemen.fi

 

Kategoriassa Arkisto