Lähde mukaan finaalimatkalle Gorki Golfiin, Pietariin!

Ladies  & Gentlemen Tourin finaalimatka tehdään 2-5-.9 upeaan Gorki Golfiin, Pietariin!

OnGolfin järjestämälle matkalle on myynnissä rajattu määrä paikkoja. Lähde mukaan unohtumattomalle kisamatkalle ja bongaa samalla mielenkiintoinen uusi kenttä.

KATSO MATKAESITE TÄÄLTÄ

Luoteis-Venäjän ensimmäinen golfklubi, Gorki Golf & Resort sijaitsee vain 50 kilometrin päässä historiallisesta Pietarista.

Kentän muotoilulla ja väyläsuunnittelulla on vahva side golfin juurille. Mestaruustason 18-reikäinen par 72 -kenttä on tehty kuuluisien Skotlannin links-kenttien perinteiden mukaisesti. Laajoilla, lyhyeksi leikatuilla pelialueilla pallo löytyy helposti.

Tarkkuutta vaaditaan kuitenkin ensimmäisestä avauksesta lähtien. Haasteita hakevat golfarit voivat pelata kentän 6560 metrisenä. Tämä mahdollistaa myös suurten ammattilaiskilpailujen järjestämisen. Lyhimmillään 4691 metrinen kenttä tarjoaa miellyttävän kokemuksen myös aloittelijoille ja vähemmän pelanneille. Kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander.

Lomakeskuksen alueelta löytyvät 4* hotelli, viihtyisät asuintalot ja klubitalo  panoraamaravintolalla. Kesäkuusta 2019 alkaen GORKI Golf & Resort Hotel 4*  tarjoaa myös spa-tiloja: lämmitetyn ulkouima-altaan, porealtaan, saunan ja kuntosalin.

Klubitalo ja ravintola sijaitsevat golfkentän korkeimmalla kohdalla tarjoten panoramanäkymän kentälle. Viihtyisässä, kaksikerroksisessa ravintolassa vieraat voivat rentoutua kierroksen jälkeen, ja nauttia eurooppalaisia ja venäläisiä ruokia ja juomia, joka sopivat jokaiseen makuun.

 

Kategoriassa Arkisto