Ladies & Gentlemen Tour jatkui Nokia River Golfissa

Kauden kolmas Ladies & Gentlemen Tourin kilpailu pelattiin Nokia River Golfin River-kentällä lauantaina 29.6. Kenttä on saatu erittäin hyvään kuntoon ja River-kenttä on uudistumassa upealla uudella 9 väylällä, jonka viheriö tulee sijoittumaan aivan klubin viereen. Täysi kentällinen iloisia golfareita oli taas kokoontunut mittelemään kutsusta finaalimatkalle Gorki Golfiin Pietariin.

Päivän voittotulos 44 pistettä on best ball -tulokseksi kovaa luokkaa. Kutsun finaalimatkalle saaneet päivän voittajat Seija Milonoff ja Arto Alve kertoivat voittopuheessaan siitä, kuinka he pelasivat kierroksella onnistuneesti ristiin; toinen onnistui etuysillä, toinen takaysillä. Toiseksi päivän kilpailussa pelasivat Teija ja Vesa Vilen 43 pisteellä. Kolmanneksi 42 pisteellä sijoittui Esa Lipponen ja Solja Varke-Lipponen.

 

Tulokset kokonaisuudessaan täällä.

Päivän erikoiskilpailut:

Väylä #3: Golfpiste lähimmäs lippua kahdella: Jyrki Heiskanen 3,57m
Väylä #6: Estonian Golf & Country Club lähimmäs lippua: Jyrki Heiskanen 0,08m
Väylä #10: Mizuno lähimmäs lippua kahdella Merja Saira 2,78m
Väylä #14: Silja Line Club One lähimmäs lippua: Camilla Sommar 2,38m
Väylä #16: Kultaranta Resort lähimmäs lippua: Tapio Laakso 2,62m

Päivän tunnelmia voit käydä kurkkaamassa kuvagalleriasta.

Ladies & Gentlemen Tourin finaalimatka suuntautuu tänä syksynä upeaan Gorki Golfiin Pietariin. Matkan ajankohta on 2-5.9.2019. OnGolfin järjestämälle matkalle on mahdollista lähteä mukaan, vaikkei osakilpailuvoitto osukaan kohdalle, sillä rajoituttu määrä paikkoja on myynnissä. Lähde mukaan unohtumattomalle kisamatkalle! Lisätietoa matkasta täältä.

Seuraava Ladies & Gentlemen tourin osakilpailu pelataan keskiviikkona 10.7. Linna Golfissa. Kilpailu on tällä hetkellä täynnä, mutta varasijalle kannattaa käydä ilmoittautumassa!

Golfpiste ja kiertueen yhteistyökumppanit kiittävät kaikkia osallistuneita!

Kategoriassa Arkisto