Historiallinen L&G -osakilpailu EGCC:ssä

Ladies&Gentlemen -kiertueella tehtiin historiaa, kun yksittäinen osakilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomen rajojen ulkopuolella. Estonian Golf & Country Clubilla ke 4.7.2018 pelattu kilpailu oli normaalia pienemmästä osallistujamäärästä huolimatta erittäin onnistunut tapahtuma.

EGCC:n kenttä oli hyvässä kunnossa. Viime vuosien griinihaasteet on saatua selätettyä ja kentän kunto sai muutenkin pelaajilta positiivista palautetta. Layoutilta ja pelattavuudeltahan kenttä on aina ollut erittäin pidetty. Kentän hyvyys tulee esille ennen kaikkea siinä, että se sopii hyvin niin kilpapelaamiseen kuin klubigolfiinkin pelaajan pelitasosta riippumatta.

Kentän 13 väylä on haasteellinen, mutta kaunis par4.

Kilpailussa pelattiin tuttuun tapaan paikasta auringossa eli voittajaparille luovutettiin kutsu Peraladan lokakuiseen finaalitapahtumaan. Tulostaso oli best ball-pelimuotoon nähden ns. ”normaali”, kun voittotulokseksi muodostui 43 pistettä. Voittajapari oli Marja Nummela ja Jyrki Sariola Sarfvik Golfista. Voittopuheessaan Marja korosti sopivasti ristiin pelaamista. Kilpailu oli lopulta tiukka, kun kakkoseksi sijoittuneet Jari ja Tuija Nuutinen jäivät vain pisteen voittajaparille (42 p). Kolmanneksi sijoittui Helena Ruohonen ja Kyösti Ollikainen.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyy TÄÄLTÄ!


Voittajapari Marja Nummela ja Jyrki Sariola saivat kutsun Peraladan finaaliin, Espanjaan

Erikoiskilpailussa menestyivät:
#2 – Perelada viinit, lähimmäs lippua kahdella, Olli-Pekka Purhonen, 1.56m
#5 – Mehiläinen golfpallot, lähimmäs lippua, Tapani Lehikoinen, 4.01m
#8 – Kabe Adria kuohuviinit,  lähimmäs lippua, Marja Nummela, 4.98m
#10 – Tallink risteilylahjakortti,  lähimmäs lippua, Irma Karhu, 2.88m
#17 – Stihl lehtipuhallin,  lähimmäs lippua, Eeva Määttänen, 5.08m

Kiertue jatkuu jo tulevana sunnuntaina Hirsala Golfissa.

Kiitos osallistujille, nähdään Golfpisteen tapahtumissa!

Kategoriassa Arkisto